Fyldte champignoner 02
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Skær rodsiden af champignonerne, skyl dem under rindende, koldt vand og tør dem. Knæk stokkene af og hak dem fint.
Smelt fedtstoffet på en pande og svits champignonstokke og løg et par min. Pil og knus hvidløgsfeddet og kom det i blandingen. Læg champignonhattene med åbningen opad i et smurt, ovnfast fad. Fordel svampe-løgblandingen i hattene.
Bland persillen med rasp. Drys det over champignonerne og dryp evt. med lidt dulle fra panden. Dæk fadet med alufolie og sæt det i ovnen ved 200º i ca. 20 min. Fjern folien og lad champignonerne stå endnu ca. 10 min., til overfladen er gylden.
Passer fint til kalvekød.
Tips: Nogle få dråber balsamicoeddike giver blandingen et ekstra pift. Mindre fyldte champignoner kan serveres som snacks forsynet med en tandstikker. |
|
Opskriften er vist 27812 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Conny Larsen - 2008-08-29 21:47:05 4-5 skiver kogt skinke/evt. pålæg i-blandes det hele, i stedet for rester fra igår. evt. med reven ost ovenpå, inden de går i ovnen. Smager fortrindeligt også. Conny Larsen - 2008-08-29 21:38:30 super-duper. Dog mindst med 2 hvidløg. med en eller anden form for kød ovenpå (middagsretten fra igår???), kan sagtens komme ovenpå, og med evt. reven ost, af den man har i køleskabet, eller med en lille tsk. blåskimmelost, og så ind i ovnen. Man kan servere dem med kartoffel i mundrette stykker, (der i forvejen er kogt, måske rester fra dagen før). Det kalder jeg en himmer-risk mundfuld. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne