Chicken Masala
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Garam masala er en rød, indisk krydderiblanding. Bland ingredienserne til marinaden. Pres hvidløgsfedene i og rør rundt.
Parter kyllingen i 8 stykker. Vend kyllingestykkerne i marinaden og lad den trække marinaden i 2-3 timer. Fordel stykkerne på en bageplade med bagepapir. Sættes i ovnen ved 200 grader c. ca. 45 minutter. Prøv om kyllingen er færdig ved at stikke en kødnål i et lår. Saften som kommer ud skal være klar. Salsa: Tomaterne skoldes og flåes, skæres i små tern og dryppes af. Løg og chili hakkes fint. Dressing: det hele blandes sammen med lidt af den afdryppede tomatsaft. |
|
Opskriften er vist 59176 gange,
og udskrevet 795 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (22 stemmer) |
|
Kommentarer conny - 2011-03-31 01:31:44 opskriften passer ikke kun til 2 prs. - men minst 4 personer til en kylling på 1-1,2 kg. ellers må man da vist være en ædedolk??? Line - 2007-02-02 17:06:22 Rigtig lækkert! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne