Andebryst med friske figner i blomsterhonning og stjerneanis.

Andebryst med friske figner i blomsterhonning og stjerneanis., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Abbey Ale
2 fyldige berberi andebryster á ca. 200g
8 friske modne figner
8 spsk.balsamico
1 dl.porter
2 hele stjerneanis
4 spsk.blomster honning
 
Opskrift:
Rids andebrysterne på skindsiden i små kvadrater, og steg herefter brysterne på skindsi-den ved jævn varme på en pande i ca. 5-7 min, vend dem og steg dem 1-2 min. på den anden side.
Brysterne hviler et lunt sted, så de bliver flot rosa.

Tilbered fignerne imens:
Skær fignerne i kvarte stykker. Kom balsamico eddiken, porter samt stjerneanis i en sauterpande og nedkog det sammen med honningen. Tilsæt fignerne, når det begynder at få saucekonsistens, og vend dem forsigtigt til de blot er lune og stadig har konsistens.

Skær herefter andebrysterne i tynde skiver og anret dem sammen med fignerne.

Tips:

Kan evt. serveres med sprøde kartofler efter egen fantasi. Serveres med Carlsberg Abbey Ale eller belgisk Trappist/Abbey Ale





karakterer:
Opskriften er vist 28117 gange,
og udskrevet 860 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-10-19 19:02:36
Det er toppen med S'Peters Honey Porter

  -   2005-01-01 01:01:01
kan det blive bedre

  -   2005-01-01 01:01:01
En ypperlig smagsoplevelse