Andebryst med friske figner i blomsterhonning og stjerneanis.
Hovedingrediens : And - Andebryst Indsendt : Red : |
|
|
Rids andebrysterne på skindsiden i små kvadrater, og steg herefter brysterne på skindsi-den ved jævn varme på en pande i ca. 5-7 min, vend dem og steg dem 1-2 min. på den anden side.
Brysterne hviler et lunt sted, så de bliver flot rosa. Tilbered fignerne imens: Skær fignerne i kvarte stykker. Kom balsamico eddiken, porter samt stjerneanis i en sauterpande og nedkog det sammen med honningen. Tilsæt fignerne, når det begynder at få saucekonsistens, og vend dem forsigtigt til de blot er lune og stadig har konsistens. Skær herefter andebrysterne i tynde skiver og anret dem sammen med fignerne. Tips: Kan evt. serveres med sprøde kartofler efter egen fantasi. Serveres med Carlsberg Abbey Ale eller belgisk Trappist/Abbey Ale |
|
Opskriften er vist 28115 gange,
og udskrevet 860 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-10-19 19:02:36 Det er toppen med S'Peters Honey Porter michael - 2005-01-01 01:01:01 kan det blive bedre Lisbet - 2005-01-01 01:01:01 En ypperlig smagsoplevelse |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne