Stegte jomfruhummerhaler á la nage med stjerneanis

Stegte jomfruhummerhaler á la nage med stjerneanis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
12 jomfruhummere
1 fintsnittede løg
2 gulerødder
8 springløg
2 dl.tør hvidvin
10 stk.stjerneanis
100 g.smør
 salt
 peber
 olivenolie
 
 SESAMBISQUIT
0.5 dl.æggehvide
100 g.hvedemel
 salt
 peber
 sesamfrø
 
Opskrift:
Jomfruhummerhalerne brækkes ud af skallerne (som evt. bruges til bisque). Halerne rulles til medaljoner (kan holdes sammen med tandstikker), steges i olivenolie og krydres med salt og peber.

Sauce:
Gulerødder turneres til 12 stykker, og resterne fra gulerødderne, løg og hvidvin koges med stjerneanis til det er reduceret til ca. en tredjedel. Saucen sigtes og piskes lind med koldt smør.

Garniture:
De turnerede gulerødder og springløg koges i letsaltet vand til de er møre.

Sesambesquit:
Æggehvide og mel røres sammen, krydres, smøres på bagepapir og drysses med sesamfrø. Bisquiten bages i ovn ved 180 grader til de er sprøde og gyldne.

Anretning:
2 springløg lægges side om side på tallerken, hvorpå 4 medaljoner lægges. På hver medaljon lægges en gulerod, overhældes med sauce og lukkes af med sesam bisquit.





karakterer:
Opskriften er vist 12553 gange,
og udskrevet 251 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-10-25 15:36:01
Det hedder à la Nage og ikke á la Nage

  -   2010-09-17 18:36:58
Denne opskrift er fra signaturforretten på Restaurant Kommndanten (Skandinaviens første 2-stjernede Michelinrestaurant) -og anretningen var fantastisk! Hilsen en gammel tallerkensvinger.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad i alverden betyder "turnere"????