Stegte jomfruhummerhaler á la nage med stjerneanis
Hovedingrediens : Hummer - Jomfruhummerhaler Indsendt : Red : |
|
|
Jomfruhummerhalerne brækkes ud af skallerne (som evt. bruges til bisque). Halerne rulles til medaljoner (kan holdes sammen med tandstikker), steges i olivenolie og krydres med salt og peber.
Sauce: Gulerødder turneres til 12 stykker, og resterne fra gulerødderne, løg og hvidvin koges med stjerneanis til det er reduceret til ca. en tredjedel. Saucen sigtes og piskes lind med koldt smør. Garniture: De turnerede gulerødder og springløg koges i letsaltet vand til de er møre. Sesambesquit: Æggehvide og mel røres sammen, krydres, smøres på bagepapir og drysses med sesamfrø. Bisquiten bages i ovn ved 180 grader til de er sprøde og gyldne. Anretning: 2 springløg lægges side om side på tallerken, hvorpå 4 medaljoner lægges. På hver medaljon lægges en gulerod, overhældes med sauce og lukkes af med sesam bisquit. |
|
Opskriften er vist 12553 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2016-10-25 15:36:01 Det hedder à la Nage og ikke á la Nage Tjeneren - 2010-09-17 18:36:58 Denne opskrift er fra signaturforretten på Restaurant Kommndanten (Skandinaviens første 2-stjernede Michelinrestaurant) -og anretningen var fantastisk! Hilsen en gammel tallerkensvinger. hanne - 2005-01-01 01:01:01 hvad i alverden betyder "turnere"???? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne