Grydestegt oksetunge med stjerneanis
Hovedingrediens : Oksekød - Oksetunge Indsendt : Red : |
|
|
Brun hvidløget, grøntsagerne og salvie i en gryde med olivenolie. Pil skindet af den forkogte tunge. Skær små huller i tungen og spæk den med bacon eller spækstrimler. Læg tungen i gryden med stjerneanissen og nellikerne. Hæld rødvinen i. Lad retten simre i en time. Tag tungen op af gryden og skær den i skiver. Tag stjerneanissen og nellikerne op af gryden. Hæld væden og grøntsagerne op i en si, som er stillet oven på en skål, og pres grøntsagerne igennem sien. Anret tungeskiver på en fad, hæld saucen over og pynt med stjerneanis og friske salvie.
|
|
Opskriften er vist 16075 gange,
og udskrevet 305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne