Grydestegt oksetunge med stjerneanis

Grydestegt oksetunge med stjerneanis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksetunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 forkogt oksetunge
 olivenolie
 hakket hvidløg
 hakkede gulerødder
 hakket løg
 hakket bladselleri
 Salvie, frisk
 bacon eller spækstrimler
 stjerneanis
 nelliker
 rødvin
 
Opskrift:
Brun hvidløget, grøntsagerne og salvie i en gryde med olivenolie. Pil skindet af den forkogte tunge. Skær små huller i tungen og spæk den med bacon eller spækstrimler. Læg tungen i gryden med stjerneanissen og nellikerne. Hæld rødvinen i. Lad retten simre i en time. Tag tungen op af gryden og skær den i skiver. Tag stjerneanissen og nellikerne op af gryden. Hæld væden og grøntsagerne op i en si, som er stillet oven på en skål, og pres grøntsagerne igennem sien. Anret tungeskiver på en fad, hæld saucen over og pynt med stjerneanis og friske salvie.





karakterer:
Opskriften er vist 16075 gange,
og udskrevet 305 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu