Caribisk kylling med ingefær og stjerneanis
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : |
|
|
Bland ingefær, stjerneanis, de hele kyllingebryster og font. Lad det stå og simre i 20 minutter. Efter 20 minutter lader du det køle lidt ned.
Riv kyllingebrysterne i smalle stykker og put stykkerne i en skål og bland med hvidløg, laurbærblade, olivenolie, vineddike, løg, salt og peber. Bland det hele godt og lad det stå og marinere i helst 1 dag.
Server kold med citron, 30 g friskt brød og 300 g grøntsager. |
|
Opskriften er vist 18292 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer KarinL - 2008-09-29 18:53:48 Rigtig dejlig ret,kødet bliver mørt og saftigt og passer perfekt sammen med stegte grøntsager med revet ingefær, hvidløg og chilli. Det er ligegyldigt om det er revet eller skårtet i skiver eller strimler. Lillian - 2005-01-01 01:01:01 Er det ikke nemmere at skære kyllingen i skiver, end at rive den?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne