Caribisk kylling med ingefær og stjerneanis

Caribisk kylling med ingefær og stjerneanis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
10 g.frisk ingefær finthakket
1 hel stjerneanis
120 g.kyllingebryst (uden skind og ben)
1 dl.kyllinge- eller grøntsagsfond (evt. bouillonterning)
1 fedhvidløg knust
3 tsk.olivenolie
1 laurbærblad
1 spsk.hvidvinseddike
0.5 salatløg (eller rødløg) finthakket
 salt
3 peberkorn
 
Opskrift:
Bland ingefær, stjerneanis, de hele kyllingebryster og font. Lad det stå og simre i 20 minutter. Efter 20 minutter lader du det køle lidt ned. Riv kyllingebrysterne i smalle stykker og put stykkerne i en skål og bland med hvidløg, laurbærblade, olivenolie, vineddike, løg, salt og peber. Bland det hele godt og lad det stå og marinere i helst 1 dag.

Server kold med citron, 30 g friskt brød og 300 g grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 18293 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-09-29 18:53:48
Rigtig dejlig ret,kødet bliver mørt og saftigt og passer perfekt sammen med stegte grøntsager med revet ingefær, hvidløg og chilli. Det er ligegyldigt om det er revet eller skårtet i skiver eller strimler.

  -   2005-01-01 01:01:01
Er det ikke nemmere at skære kyllingen i skiver, end at rive den??