Basmati ris med stjerneanis og kanel
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Skyl og kom risene i en gryde med vand, salt og krydderier.
Rør om og bring det hele til kogepunktet.
Lad risene snurre ved svag varme 12-14 minutter, til de er møre og har opsuget væden.
Anret risene i et varmt serveringsfad.
Skær courgetterne i lange, tynde skiver og rist dem sprød-møre på en stor slip-let pande.
Drys salt og peber på courgetterne og læg dem rundt i kanten af fadet og server med det ønskede tilbehør.
Serveres med chutney, afdryppet yoghurt naturel samt tyrkisk brød.
|
|
Opskriften er vist 18790 gange,
og udskrevet 331 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne