Dumle muffins - Dumlemuffins
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Sisse Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æggene grundigt med sukker tilføj moset banan, hakket chokolade og resten af ingredienserne undtagen dumlekaramellerne. Fyld dejen i muffinsforme.
Bag kagerne ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 5-6 minutter. Læg en Dumlekaramel oven på hver muffin. Bag igen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. til de er gennembagte og Dumlekaramellerne er smeltet. Tips: Man kan godt udelade den hakkede chokolade, hvis man synes at det bliver for vammelt når der også skal Dumlekaramel oven på! Men skal lige siges at det nu smager godt med chokolade i. :) |
|
Opskriften er vist 82574 gange,
og udskrevet 1959 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (53 stemmer) |
|
Kommentarer ss - 2012-10-25 07:50:13 prop karamellen ned i, det smager super skønt og giver et godt crunch til kagen :) Helle - 2009-11-26 10:46:24 Dem bliver jeg nød til at prøve at lave i dag. De lyder lidt svære:) anonym - 2009-10-19 17:24:29 det gik helt galt, da jeg lavede dem. alt for meget bagepulver, og karamellerne skal først på de sidste fem minutter, de blev helt sorte og brændte!! Per - 2009-07-25 17:09:31 Jeg kan ikke rigtig blive klog på denne opskrift. I fremgangsmåden skal man sætte en karamel ovenpå, og det står også under tips somom at den skal blive ovenpå. Men med 5-6 minutter i ovnen er dejen langt fra fast nok til at den kan blive liggende, den dumper bare ned, og hvis man laver de 15 muffins som står så render det over, i hvert fald i vore papirsforme (Amerikanske muffinsforme 1 dl.) På Billederne har vi delt dejen i 24 forme, og bagt dem ca. 12 minutter inden vi har lagt caramellen på, og så givet dem 3 minutter ved 150 grader C. gúnther - 2009-02-21 12:29:14 Er det egentlig ik ret meget bagepulver?? Rita - 2005-01-01 01:01:01 Er de fryseegnet?? ida - 2005-01-01 01:01:01 den er svær Louise - 2005-01-01 01:01:01 Kan man bruge andet end A38??? Bruger det ikke normalt. Anja - 2005-01-01 01:01:01 det er skisme MEGET bagepulver. jeg bruger selv kun 3 tsk fulde til 24 muffins... MATHILDE - 2005-01-01 01:01:01 Det smager DUMLE-LÆKKERT................ HI..Hi... sabrina - 2005-01-01 01:01:01 lækker muffin- mums! Maja & Ryan - 2005-01-01 01:01:01 de smager sku egentlig godt.. men pas på med ikke at komme for meget dej i hver form.. der skal jo også være plads til en lille dumle.. :-) Gudrun og berta 12 år - 2005-01-01 01:01:01 det er mæjet got |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne