Fyldte svampe
Hovedingrediens : Svampe - Portobello Indsendt : |
|
|
Børst svampen og skær roden af. Roden bruges i kikærtefyldet. Urterne, svamperoden og kikærterne, som er tilberedt efter anvisning på pakken, hakkes fint og vendes sammen med æg og fløde. Smag til med salt og peber. Smør portobelloerne med hvidløgsolien og fordel fyldet i svampenes bund og læg en lille smule gedeost på toppen. Herefter er svampene klar til at komme i ovnen ved 175 grader i ca. 15-20 min.
|
|
Opskriften er vist 41779 gange,
og udskrevet 343 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne