Hjortekød med Gratinerede æbler
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortekoteletter Indsendt : |
|
|
Koteletter af ca. 200 gram. stk. krydder med friskkværnet salt, peber samt knust enebær. Brun kødet i smør på stegepanden, og steg ca. 4 min. på hver side.
Pak kødet ind og lad det hvile ca. 10 min.
Samtidigt har du skåret et par faste røde æbler i store terner, (uden kernehuset). Smelt lidt smøre i en gryde og sauter æbleternerne heri. Rør herefter 2 dl. creme fraiche ind i de "møre" æbler. Medens du sautere æblerne rører du 2 æggeblommer med, 2 spsk. dijonsennep samt salt og peber, i en lille skål. Tag gryden med æbler og creme fraiche kogepladen og rør forsigtigt æggeblommerne i, nu må det IKKE varme mere. Fordel æblestykkerne på et smurt ildfast fad, og sæt det under grillen, indtil det er gratineret og gyldent. Server på varme tallerkner med hjortekødet ovenpå. Pynt med lidt grønt. |
|
Opskriften er vist 23638 gange,
og udskrevet 489 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-26 05:54:53 beta... UUHHMM det er en god ret, hvis man kender en jæger og kan få noget vildt af ham |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne