Klar champignonbouillon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Læg et par champignon til. Suppegrønt renses og sammen med champignon og kyllingebryst køres gennem kødhakkeren. Farsen røres sammen med nogle knuste isterniner, peberkorn, laurbærblad, æggehvider og timian. Hældes i gryde og bouillon hældes over. Koges op ved svag varme og simrer ca. 1 time (i starten røres jævnligt rundt så æggehviderne ikke sætter sig på bunden af gryden). Bouillonen sigtes igennem et klæde. De tilsidelagte champignon skæres i skiver. Forårsløgene skæres i tynde ringe. Fordel champignon, forårsløg og finthakket kørvel i 4 suppeterriner (1 personers). Hæld den sigtede bouillon over. Butterdejen rulles ud og udstikkes i cirkler, som er lidt større end suppeterrinerne. Pisk æggeblommen sammen med lidt vand og pensl kanten af terrinerne. Læg butterdejen fast på kanten og pensl overfladen med det resterende blomme. Bages i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 20 min.
|
|
Opskriften er vist 8785 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne