Kantarelsuppe
Hovedingrediens : Svampe - Kantareller Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens kantarellerne og del dem, hvis de er store. Kantarellerne må helst ikke lægges i vand, så suger de vandet og bliver kedelige. Børst dem rene under koldt rindende vand.
Pil og hak løgene. Svits løg og kantareller i et par min. i en gryde i smørret ved jævn varme. Hæld bouillonen ved og lad suppen koge svagt i 10 minutter. Hæld fløden i. Rør creme fraiche, æggeblomme og majsstivelse sammen og pisk det i suppen. Varm den til lige inden kogepunktet og smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 145119 gange,
og udskrevet 4028 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper f - 2019-09-17 17:06:18 Den er fantastisk go..... Vi brugte den som forret i weekenden og i guderne som folk spiste.... RWJ - 2018-11-04 10:55:52 Kan denne kantarel laves dagen før? anonym - 2017-10-22 16:39:39 Bliver lidt fesen med 400g tragt kantareller. Brug flere svampe næste gang. Safran gav godt gulligt skær Bettina 1965 - 2012-03-11 14:25:16 Denne suppe er bare extrem god. Et klart 10 tal herfra. Den skal ikke laves med økomælk, det er en " fed " suppe og det er jo netop det der gør den så lækker. Vil man ikke have en fed suppe skal man nok lave en anden. cremefraiche og fløde gør den bare mums :-) Selma - 2011-09-14 12:04:45 Er den fryse egnet? Birgitte W - 2009-09-04 19:13:49 Jeg har modifeseret opskriften lidt så den ikke er så fed , syntes selv den blev ganske god Ingredienser: 350-400 g kantareller eller blandede skovsvampe 2 skalotteløg 20 g smør 1 l hønsebouillon 1 dl øko minimælk 1 dl creme fraiche 9 % 1 æggeblomme 1 spsk majsstivelse salt peber Leila - 2007-12-02 12:14:12 En lækker forret, der kan laves i forvejen og varmes med æg og creme fraiche til sidst |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne