Champignonsuppe med grissini
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Løg, hvidløg og champignon svitses af. Drysses med mel og tilsættes bouillon. Koges ca. 15 min. Smages til med salt og peber. Suppen kan evt. smages til med madeira og piskefløde. Server med grissinistænger.
|
|
Opskriften er vist 16667 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne