Chokolade/orangemousse
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : |
|
|
Chokoladen smeltes langsomt over et vandbad.
Flormelis sigtes heri og den fintrevne skal samt 2 cl. af saften fra appelsinen røres i sammen med likøren.
Massen afkøles, fløden piskes til let skum, og chokolademassen vendes forsigtigt heri. |
|
Opskriften er vist 32985 gange,
og udskrevet 1064 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer århus - 2009-01-06 17:27:16 jeg har ikk kunne få det til at virke.. susanne40 - 2007-06-12 23:05:11 Jeg har prøvet at lave den uden likør til børn, det var også helt ok. Man kan også bruge appelsinjuice istedet for frisk saft. Jeg synes den er lidt for sød, brug evt. det halve flormelis Mørkenborg - 2005-01-01 01:01:01 den er frisk og rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne