Svampesuppe med estragon og bacon

Svampesuppe med estragon og bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverbacon
25 g.smør
500 g.blandede svampe hele eller i mindre stykker
10 dl.grønsagsbouillon eller hønsefond
20 g.smør blandet med
2 spsk.hvedemel
1 lille bæger cremefraiche 38%
2 spsk.snittet estragon eller 1 tsk. tørret
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær bacon i tynde skiver på tværs og rist dem brune og sprøde på panden. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Varm baconfedt og smør på panden og lad svampene sautere, til al væden er fordampet.

Hæld svampene i en gryde, tilsæt bouillon og lad suppen koge i 10 Minutter. Rør smør og mel sammen, kom det i suppen og kog i 5 minutter. Tilsæt creme fraiche og estragon og smag til med salt og peber.

Som forret med flutes eller kuvertbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 18577 gange,
og udskrevet 700 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-23 16:51:41
Sauter gulerødder i tern sammen med svampene.

  -   2008-03-27 23:47:07
Pas på med maggiterninger,til fong,for de er meget salte ellers rigtig god