Svampesuppe med estragon og bacon
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i tynde skiver på tværs og rist dem brune og sprøde på panden. Læg dem til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Varm baconfedt og smør på panden og lad svampene sautere, til al væden er fordampet.
Hæld svampene i en gryde, tilsæt bouillon og lad suppen koge i 10 Minutter. Rør smør og mel sammen, kom det i suppen og kog i 5 minutter. Tilsæt creme fraiche og estragon og smag til med salt og peber. Som forret med flutes eller kuvertbrød. |
|
Opskriften er vist 18530 gange,
og udskrevet 700 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-06-23 16:51:41 Sauter gulerødder i tern sammen med svampene. Palle - 2008-03-27 23:47:07 Pas på med maggiterninger,til fong,for de er meget salte ellers rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne