Rørhattesuppe
Hovedingrediens : Svampe - Rørhat Indsendt : |
|
|
Rørhatte og skalotteløg svitses i smør, hvidvinen tilsættes. Dette reduceres og tilsættes derefter hønsefond samt fløde. Det koges igennem, og tilsmages med salt og peber. Blendes og sigtes. Ristede svampe tilsættes ved serveringen.
|
|
Opskriften er vist 13531 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Benny Olesen - 2013-10-13 13:42:20 Lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne