Spinat og morkelsuppe
Hovedingrediens : Svampe - Morkel Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : |
|
|
Læg morklerne i blød i rigeligt koldt vand 2 timer. Kasser vandet. Tilsæt nyt vand og kog morklerne i 5 minutter - kasser vandet - gentag kogningen i rent vand i yderlig 5 minutter.
Tør morklerne forsigtigt og hak dem groft. Svits dem nogle minutter i 1 spsk. smør. Rør en smørbolle af 1 spsk. smør og 1 spsk. mel. Hæld kogende bouillon og fløde over svampene. Rør smørbollen i og lad suppen koge ca. 10 minutter. Befri spinaten for rod og grov stilke. Skyl spinaten godt og hak den groft. Rør spinaten i suppen og lad den koge et par minutter. Smag til med salt, peber og sherry. Drys finthakket purløg over og server straks med ristet brød smurt med krydderurtesmør rørt af fx. finthakket persille, lidt hvidløg og citronsaft. Tips: En eventuel rest af denne suppe må ikke gemmes eller opvarmes. |
|
Opskriften er vist 10396 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne