Champignonsuppe med rejer
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Rens og hak champignon og løg. Smelt smørret i en gryde og lad løgene blive klare heri. Tilsæt citronsaft og champignon. Tilsæt bouillon og hvidvin - lad suppen småkoge ca. 5 minutter. Tilsæt fløde og lad det koge ca. 5 min. Tilsæt rejer og lad dem varme igennem i suppen, det må ikke koge.
Persillen hakkes og drysses over suppen ved servering. Hvis suppen er for tynd kan den evt. jævnes med en smørbolle af 20 g smør og 2 spsk. mel. Det tilsættes i så fald før rejerne. Suppen skal koge igennem med smørbolle. Det hele serveres med groft hjemmebagt brød og tør hvidvin. |
|
Opskriften er vist 19147 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (23 stemmer) |
|
Kommentarer mamaæd - 2013-03-24 18:15:01 er det ikke skalotteløg istedet for chalotteløg |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne