Citronsuppe
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Den gule citronskal rives og gives et opkog med vand og sukker.
I en anden gryde smeltes smørret, melet røres i og citronvandet piskes i lidt ad gangen. Suppen tilsættes saft fra de 2 citroner og fløde og koges godt igennem. Servering: Serveres varm med tvebakker. |
|
Opskriften er vist 97991 gange,
og udskrevet 2070 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer IDC - 2017-01-30 12:22:47 Spiser man citronsuppen som forret, efterret, eller dessert? Pia - 2011-09-25 21:37:07 Jeg har tænkt mange gange på denne suppe, som jeg fik som barn hos min farmor og farfar. Jeg elsker citronsuppe - og her er opskriften. Dejligt :) Karin - 2010-02-24 16:21:53 man kan komme guldkorn på ... det gør den sødere Ulla - 2010-02-06 06:13:02 Har i mangeår ledt efter denne opskrift. Jeg kan huske den fra barn hvor jeg tit fik den hos mine forældres nabo som jeg havde meget godt forhold til. Birthe Bagge - 2009-11-30 13:40:46 Hej,det er lige netop den opskrift jeg manglede.den smager simpelthen så godt og man kan jo komme det sukker i der passer til een. Tusinde tak for opskriften hej fra Birthe anonym - 2009-02-01 11:14:43 Kan helt undvære sukker hvis sødemiddel kommer i til sidst. Per - 2008-12-14 16:31:27 Lidt for sur til os, så gav den noget mere sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne