Champignonvelouté
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
De rensede champignons skæres i skiver og dampes med smør og salt, evt. lidt citronsaft. Velouteen legeres med æggeblommerne og fløde, koges igennem, passeres og spædes med champignonfond og bouillon til passende konsistens, smages til med salt og stødt hvid peber, evt. lidt sherry Ved anretning tilsættes champignonskiverne som garniture.
Velouté: Suppen koges op, jævnes med roux, koges blank og passeres. Velouté kan fremstilles af: lys kalvebouillon, hønsebouillon, fiskefond m. fl. som hovedregel fremstilles velouté af suppe/fond fra den ret, den skal anvendes til. |
|
Opskriften er vist 19683 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2015-10-14 23:45:16 I velouteen bruger du en blond roux eller en lys roux. En blond roux er bare en klassisk opbagning, med lige dele smør og mel sanne - 2012-09-17 01:01:51 hvad er roux, nogle gange mangler der forklaringer på de forskellige fremmede indgridienser og hvor man eventuelt kan købe dem, ellers er jeg meget tilfreds med Alletiders Kogebog. håber at høre fra dig Per kokken - 2011-11-04 17:35:59 Har du egentlig tilladelse til at indsende denne opskrift når den er taget direkte ud af kokkebogen, som er en studie bog for kokke?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne