Borgmestergårdens suppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : |
|
|
Porrer og løg renses og skæres i tynde skiver og svitses i smørret. Derefter tilsættes suppen, mælken og timian, og det hele koger ca. 10 min. Gulerødder og ærter samt piskefløde kommes i. Retten koger atter 5 min., og smages til med salt og peber.
Servering: Lige inden servering klippes purløg over. Revet ost serveres til.
|
|
Opskriften er vist 27121 gange,
og udskrevet 519 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne