Bolettes gode høstsuppe
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Det hakkede kød letsteger i brunet smør i få min. sammen med porrerne i tynde skiver.
Lidt efter tilsættes den fintstrimlede hvidkål, og når det hele er lidt stegt og faldet sammen tilsættes sennep, laurbærblad, soja, salt og peber samt bouillonen. Det hele småkoger under låg til kålen er mør, i ca. 20 - 30 minutter. Suppen smages til og serveres med meget klippet persille; med brød, smør og evt ost eller pølse. |
|
Opskriften er vist 26679 gange,
og udskrevet 687 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne