Avocado-suppe med løg
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt : Red : |
|
|
Snit citronskallen i fine strmler. Fjern avocadokernen og udtag avocadokødet. Skær det i skiver. Skær løget i skiver. Læg et par ringe til side og svits resten i olivenolie til de er klare. Hæld bouillonen ved og kog en halv times tid. Kom så avocadoskiverne og resten af løgringene ved og kog fem minutter ved lav varme. Smag til med salt og peber. Rør æggeblommerne med citronsaft og en pris muskatnød. Tag kasserollen af kog og kom æggemassen i. Rør rundt. Tilsæt citronstrimlerne og servér.
|
|
Opskriften er vist 16912 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer vitamin b - 2011-09-20 13:58:10 Hvor meget vand sætter man til kog? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne