Legeret aspargessuppe

Legeret aspargessuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Legeret aspargessuppe, billede 4 Legeret aspargessuppe, billede 1 Legeret aspargessuppe, billede 2 Legeret aspargessuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Friske hvide asparges Hvide asparges svinder op mod 50% ved skrælning.

Hvide asparges skrælles fra hoved mod rod, husk også at knække den nederste træde ende af. Trævler aspargsen ved knæk er der ikke skrællet dybt nok.

skrællet vægt
5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skræl aspargesene og skær dem i store stykker, kog dem møre ca. 20 min.

Tag aspargesene op, tage hovederne fra til pynt og blend resten sammen med det vand der hænger ved.

Hæld mosen tilbage i gryden sammen med kogevandet, bouillon og fløde. Suppen koges op, når suppen koger tages den af varmen og æggeblommer piskes i. Smages til med salt og peber.

Kom aspargeshovederne i og server.





karakterer:
Opskriften er vist 61988 gange,
og udskrevet 724 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3963 (943 kcal)
KJ pr. Pers. 990 (235 kcal)
Vægt ialt 1730 gram
Vægt pr. Pers. 432 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 229 KJ (54 kcal)
Protein 1.3 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu