Agurkesuppe med rejer
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Agurk - Agurker Indsendt : Red : |
|
|
Løg og hvidløg pilles, hakkes fint og snurrer klare i 10 g smør. Mel tilsættes, brunes let, og bouillon hældes ved lidt ad gangen. Agurken skylles, 4 tynde skiver skæres fra til pynt. Resten af agurken skrælles, deles på langs, kernerne tages ud med en ske, og frugtkødet skæres i 2 cm store terninger. Agurketerninger koger i suppen 15 minutter. Suppen pureres i blender, og fløde tilsættes. Agurkesuppen smages godt til med salt, sukker, peber og sennepspulver og koger ved ganske svag varme i endnu 5 minutter. Rejer pilles, den sorte tarmstreng fjernes. Resten af smørret varmes op på en pande, og rejerne svitses et øjeblik heri. Dild skylles, klippes fint og røres i suppen. Suppen anrettes i forvarmede suppetallerkener, og rejerne fordeles i suppen. Hver portion garneres med en skive agurk.
|
|
Opskriften er vist 30782 gange,
og udskrevet 927 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer hpox - 2009-04-03 18:24:13 Hvorfor skal agurken skrælles når den siden skal pureres. Hvis agurken skæres i ½ cm store terninger skal den kun koges i 5 min. Og pureering er unødvenddig. Når der kommes så meget fløde i til kun en agurk er agurkesmagen stort set væk. 2 agurker til den ½ mængde fløde er passende. Se så bliver der en rigtig god agurkesuppe med agurkesmag ud af anstrængelserne. Lee Pointing - 2005-01-01 01:01:01 Et agurk er for ldt. Jeg anvendt 2 med et godt resultat. Desuden lidt flere rejer gavner resultatet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne