Røget svinekød med grønt og æggenudler
Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Kog nudlerne og stil til side.
Kødet skæres i skiver. De udblødt svampe tages op og gem 4 spsk af væsken, hak svampene godt. Peberfrugt skæres i strimler. Varm olie i en wok og steg kød og ingefær i 2 min. Tilsæt svampe ærter og peberfrugt og bønnespirer og steg i 2 min. Kom nudler svampevæske, bouillon og sojasauce i wokken og bland det god. Server straks. |
|
Opskriften er vist 19395 gange,
og udskrevet 295 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (25 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne