Røget svinekød med grønt og æggenudler

Røget svinekød med grønt og æggenudler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Røget svineMørbrad

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.æggenudler
250 g.røget svinemørbrad
8 kinesiske svampe
1 rød peberfrugt
1 spsk.olie
1 spsk.finthakket ingefær
125 g.sukkerærter
0.5 bk.bønnespirer
1.5 dl.svinekødsbouillon
2 spsk.sojasauce
 
Opskrift:
Kog nudlerne og stil til side.

Kødet skæres i skiver. De udblødt svampe tages op og gem 4 spsk af væsken, hak svampene godt. Peberfrugt skæres i strimler.

Varm olie i en wok og steg kød og ingefær i 2 min. Tilsæt svampe ærter og peberfrugt og bønnespirer og steg i 2 min.

Kom nudler svampevæske, bouillon og sojasauce i wokken og bland det god.

Server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 19395 gange,
og udskrevet 295 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu