Champignonsuppe med flødeskum

Champignonsuppe med flødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Champignon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingeinderfilet
10 dl.hønsebouillon
450 g.champignon i skiver
7 forårsløg i skrå skiver
1.25 tsk.groft salt
1.5 dl.fløde
1 dl.frisk klippet karse
 
 Tilbehør:
 brød
 
Opskrift:
Fjern de hvide sener fra kyllingekødet og skær det i 1 cm. skrå strimler. Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt champignon, kyllingekød, forårsløg, salt og peber. Kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Smag den til.

Pisk imens fløden til et let skum og vend karsen i. Hæld suppen i en varm skål og server flødeskummet ved siden af.





karakterer:
Opskriften er vist 13771 gange,
og udskrevet 178 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu