Champignonsuppe med mandler
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt : Red : |
|
|
Del champignonerne i hoved og stokke. Læg hovederne til side til fyld i suppen.
Hak stokkene og løget og damp dem 5 minutter i smør. Drys mel på og rør rundt. Tilsæt hvidvinen og spæd med bouillonen. Kog under låg i 20 minutter. Si suppen og hæld den tilbage i gryden. Tilsæt piskefløde og kog suppen igennem. Smag til med salt og peber. Kom champignonhoveder, der er kogt 5 minutter i 25g smør og 1 spsk citronsaft, med væde i suppen. Pisk piskefløde og æggeblommer sammen og tilsæt evt også maizenamel, hvis du synes, suppen skal være tykkere. Rør blandingen i suppen og varm den igennem (må ikke koge). Hæld suppen i varme tallerkner og drys med ristede mandelflager. Server brød til fx kartoffelbrød. |
|
Opskriften er vist 10747 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Anette - 2007-01-17 12:30:50 En supergod suppe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne