Raclette a la lorraine

Raclette a la lorraine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skalotteløg
150 g.bacon i skiver
0.5 dl.olie
150 g.reblochon ost
1 dl.mælk
4 æg
 salt
1 tsk.paprika mild
1 nybagt land- eller fuldkornsbrød
 
Opskrift:
Løgene pilles og hakkes fint, stilles sammen med bacon og olie i hver sin skål på bordet. Raclette-grillen tændes. Osten rives. Mælken piskes med æggene, smages til med salt og paprika og blandes med osten, anrettes i en skål. Ved bordet svitses lidt løg i olie, indtil de er klare. En skive bacon lægges over og steges indtil det er sprødt. En skefuld æggemasse hældes over, og det hele grilles, indtil æggemassen er stivnet. Spises med frisk brød til.





karakterer:
Opskriften er vist 25344 gange,
og udskrevet 879 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu