Raclette a la lorraine
Indsendt : |
|
|
Løgene pilles og hakkes fint, stilles sammen med bacon og olie i hver sin skål på bordet.
Raclette-grillen tændes.
Osten rives.
Mælken piskes med æggene, smages til med salt og paprika og blandes med osten, anrettes i en skål.
Ved bordet svitses lidt løg i olie, indtil de er klare.
En skive bacon lægges over og steges indtil det er sprødt.
En skefuld æggemasse hældes over, og det hele grilles, indtil æggemassen er stivnet.
Spises med frisk brød til.
|
|
Opskriften er vist 25344 gange,
og udskrevet 879 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne