Asparges-raclette
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
|
|
Aspargesene skylles, og de træet ender skæres af.
Enderne koges under låg i en smule vand i ca. 15 minutter, hvorefter de tages op af lagen med en hulske.
Salt, sukker og vin hældes i lage, som derefter gives et opkog.
Aspargesene dampes møre under låg i denne lage i ca. 10 minutter.
Kartoflerne børstes og koges under låg i ca. 20 minutter.
Raclettegrillen tændes, og kartoflerne holdes varme herpå.
Osten rives groft.
Fløden piskes halvstiv, blandes med osten og anrettes i en skål.
Skinken anrettes på et fad.
Aspargesene afdryppes på et stykke køkkenrulle og anrettes på et forvarmet fad.
En skive skinke lægges i panden, her ovenpå lægges nogle asparges, som overhældes med ostemassen.
Hver portion grilles, indtil ostemassen er let brunet.
Kartoflerne spises til.
|
|
Opskriften er vist 39485 gange,
og udskrevet 949 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-04-28 21:06:04 Det smager super godt, men pas på det ligger tungt:) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne