Spinat-raclette med laks
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten ribbes, skylles og varmes i en gryde uden låg med det vand, der hænger ved, samt muskatnød og salt, indtil den falder let sammen.
Svampene renses og skylles, skæres i ikke for tynde skiver og blandes i spinaten.
Sættes på bordet med låg på.
Brød, laks og ost skæres i skiver der passer til panderne, og hver ting anrettes på et fad for sig.
Raclette-grillen tændes.
1 tsk. smør smøres på en skive brød, og denne ristes let i raclette-grillen.
Henover lægges en skive laks, og denne dækkes med spinat.
Øvers lægges en skive ost, og det hele gratineres, indtil osten er gylden.
|
|
Opskriften er vist 23184 gange,
og udskrevet 756 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne