Spinat-raclette med laks

Spinat-raclette med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.frisk spinat
1 knsp.Muskatnød, friskrevet
150 g.champignoner
1 fuldkornsfranskbrød
200 g.røget laks i tynde skiver.
100 g.emmentalerost i tynde skiver
8 tsk.smør
 
Opskrift:
Spinaten ribbes, skylles og varmes i en gryde uden låg med det vand, der hænger ved, samt muskatnød og salt, indtil den falder let sammen. Svampene renses og skylles, skæres i ikke for tynde skiver og blandes i spinaten. Sættes på bordet med låg på. Brød, laks og ost skæres i skiver der passer til panderne, og hver ting anrettes på et fad for sig. Raclette-grillen tændes. 1 tsk. smør smøres på en skive brød, og denne ristes let i raclette-grillen. Henover lægges en skive laks, og denne dækkes med spinat. Øvers lægges en skive ost, og det hele gratineres, indtil osten er gylden.





karakterer:
Opskriften er vist 23234 gange,
og udskrevet 756 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu