Østers-raclette
Hovedingrediens : Skaldyr - Østers Indsendt : Red : |
|
|
Spinaten skylles, ribbes og hakkes meget fint.
Skalotteløgene pilles og hakkes fint.
Svitses næsten møre i en gryde i smørret.
Spinaten tilsættes og svitses.
Gryden tages fra varmen.
Persille og pernod tilsættes, og grøntsagerne smages til med salt og peber.
Kommes i en skål og holdes varme oven på raclette-grillen.
Osten rives og kommes i en skål.
Creme fraiche anrettes i en skål.
Østerserne åbnes og anrettes i den dybe skal.
2 østers lægges i hver raclette-pande og lidt grøntsagsblanding kommes oven på.
Creme fraiche hældes over, og til sidst drysses osten på.
Gratineres til osten begynder at boble.
Spises med flutes.
Tips: Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace. |
|
Opskriften er vist 16564 gange,
og udskrevet 447 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne