Pandekager med Peking And
Hovedingrediens : And - And hel Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Mel og majsmel blandes i en stor skål.
Pisk æg og vand, mælk, sukker sammen i en anden skål, lav en fordybning og hæld lidt af blandingen i under konstant omrøring så dejen ikke klumper.
Varm olien på en pande og hæld 2 spsk dej på og drej så der bliver en pæn rund pandekage, bag i 2 min. Vendes og bages ½ min på den anden side. Holdes lune i ovnen. Fyld Andelåret befris for ben og kødet skæres i fine tynde strimler. Skroget smides væk og det øvrige kød skæres i fine strimler sammen med det sprøde skind. Grøntsagerne snittes meget fint i strimler og server sammen med pandekagerne med Hoisinsauce og vin og andekødet. Rul pandekagerne let sammen og server straks |
|
Opskriften er vist 36245 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2020-03-16 17:35:56 mangler mængde af mel! Harly - 2013-08-08 18:55:42 Man smider da ikke skroget væk, det bruges til en god fond. Anonym - 2012-04-26 21:03:50 Gulerodsstrimler er da vist et dansk påfund. Pekingand serveres traditionelt med forårsløg, agurk og hoisinsauce. PM - 2012-04-16 07:35:31 i stedet for gulerødder går agurkestrimler også ganske fint til. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne