Pandekager med Peking And

Pandekager med Peking And, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Madpandekager

Hovedingrediens : And - And hel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 hvedemel
0.5 dl.majsmel
2 æg
2 dl.vand
1 dl.mælk
2 tsk.sukker
1 spsk.olie
0.5 stor stegt peking and købt hos kinagrill
0.5 dl.hoisin sauce
1 spsk.risvin
6 forårsløg i tynde strimler
1 gulerod i stynde strimler
 
Opskrift:
Mel og majsmel blandes i en stor skål. Pisk æg og vand, mælk, sukker sammen i en anden skål, lav en fordybning og hæld lidt af blandingen i under konstant omrøring så dejen ikke klumper.

Varm olien på en pande og hæld 2 spsk dej på og drej så der bliver en pæn rund pandekage, bag i 2 min. Vendes og bages ½ min på den anden side. Holdes lune i ovnen.

Fyld
Andelåret befris for ben og kødet skæres i fine tynde strimler. Skroget smides væk og det øvrige kød skæres i fine strimler sammen med det sprøde skind.

Grøntsagerne snittes meget fint i strimler og server sammen med pandekagerne med Hoisinsauce og vin og andekødet. Rul pandekagerne let sammen og server straks





karakterer:
Opskriften er vist 36245 gange,
og udskrevet 619 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-03-16 17:35:56
mangler mængde af mel!

  -   2013-08-08 18:55:42
Man smider da ikke skroget væk, det bruges til en god fond.

  -   2012-04-26 21:03:50
Gulerodsstrimler er da vist et dansk påfund. Pekingand serveres traditionelt med forårsløg, agurk og hoisinsauce.

  -   2012-04-16 07:35:31
i stedet for gulerødder går agurkestrimler også ganske fint til.

  -   2005-01-01 01:01:01
Hoisin sauce er en relativt tyk og lidt sød soyabaseret sauce. Det kan købes færdigt i de fleste asiatiske forretninger.