Rødvinsmarineret vildsvin i bacon
Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin Indsendt : Red : |
|
|
Bland ingredienserne til marinaden.
Kom kødet op i en kraftig frysepose, og hæld marinaden oveni.
Klem luften ud, bind en knude og læg posen i køleskabet til dagen efter. Husk at vende posen engang imellem.
Kødet kan nemt kommes i marinaden i frossen tilstand, beregn da to døgn ekstra til marinering.
Stegning: Tag kødet op af marinaden og dup det tør med køkkenrulle. Læg baconskiverne taglagt på bordet og læg kødet ovenpå, herefter lægges baconenderne op omkring kødet så det helt er pakket ind i bacon. Herefter lægges kødet over i en bradepande på et stykke bagepapir - læg siden, hvor baconen går over hinanden, nedad, så det derved holdes fast på kødet. Bradepanden stilles midt i en forvarmet ovn ved ca. 180 grader C og steg det i ca. 50 minutter. Tag herefter stegen ud, og lad den hvile ca. 15 min. inden den skæres ud. Saucen: Stegeskyen kommes i en gryde og spædes op med ca. 5 dl af rødvinsmarinaden, lad den herefter småsimre i 10 minutter. Jævn det herefter med lidt maizena og spæd evt. saucen op med lidt 13 pct. fløde, smag til med ribsgelé, salt og peber. Saucen bør hældes igennem en sigte inden servering. Servering: Kødet skæres i passende skiver og anrettes på fad eller varme tallerkener. Retten går fint med hvide eller stegte kartofler og gerne med lidt friske grønsager til. Saucen serveres a''part. Velbekomme! |
|
Opskriften er vist 36056 gange,
og udskrevet 1359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne