Vildsvin med druer og bønnepuré
Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin Indsendt : Red : |
|
|
Kom vildsvinekødet i en stegegryde sammen med løg, alle krydderierne og olivenolien, og tænd derefter for varmen. Det hele brunes godt.
Kom halvdelen af vinen i og lad det koge ind. Kom derefter resten af vinen i og lad det simre til kødet er mørt (ca. 1 1/2 time). Tilsæt champignon og druer i de sidste 5-10 minutter eller indtil druerne begynder at afgive saft. Smag til med salt og peber. Bønnepuré: Bønnerne lægges i blød natten over. De koges i let saltet vand sammen med nogle friske salvieblade til de er møre, ca. 3/4 time. Kommes i foodprocessoren sammen med lidt olivenolie, salt og peber. |
|
Opskriften er vist 10834 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne