Vildsvin symphony med Selleripure
Hovedingrediens : Vildsvin - Diverse vildsvin Indsendt : Red : |
|
|
Selleri koges i vand med salt. Fløden reduceres og hvidløgene bages I ovnen til de er møre. Hvidløgene pureres med selleri og fløden tilsættes lidt ad gangen. Holdes varm indtil servering
Vildsvinekæberne: Koges langsomt i 2 timer indtil kødet er mørt. Skyen gemmes til sauce. Vildsvinemørbrad: Mørbraden ordnes og tilskæres så den er helt rund og lige tyk. Resterne blendes til fars med æg og fløde. Smøres omkring mørbraden og bindes i film. Pocheres let i vand og afkøles. Kødet pakkes ud og paneres i raspen, som er blandet med krydderierne. Steges til den er sprød. Udskæres herefter i 4 medailloner. Alle tingene serveres på linje med en streg af saucen. Saucen kan, hvis man tør, serveres I små shots glas. |
|
Opskriften er vist 15122 gange,
og udskrevet 219 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne