Vildsvin braisseret i porter og fond
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg Indsendt : Red : |
|
|
Valnødder, persille, hvidløg og honning blendes eller hakkes til en grov mos.
Kødet afpudses og bindes, hvorefter man skærer nogle slidser på langs med kødtrådene, som mosen fyldes i. Kødet brunes godt på alle sider og placeres i en stegegryde, på et lag af urterne som er skåret i grove stykker. Porter og fond hældes over til det dækker, krydres og koger herefter i 1½-2½ time indtil kødet er helt mørt. Hæld evt. lidt fond på under tilberedningen så kødet er dækket hele tiden. |
|
Opskriften er vist 15644 gange,
og udskrevet 439 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne