Vildsvin braisseret i porter og fond

Vildsvin braisseret i porter og fond, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvineryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 vildsvineryg eller skinke
 valnødder
 persille
 hvidløg
 honning
 gulerødder
 selleri
 timian
 fennikel
 fond
 porter
 salt
 
Opskrift:
Valnødder, persille, hvidløg og honning blendes eller hakkes til en grov mos.

Kødet afpudses og bindes, hvorefter man skærer nogle slidser på langs med kødtrådene, som mosen fyldes i. Kødet brunes godt på alle sider og placeres i en stegegryde, på et lag af urterne som er skåret i grove stykker.

Porter og fond hældes over til det dækker, krydres og koger herefter i 1½-2½ time indtil kødet er helt mørt. Hæld evt. lidt fond på under tilberedningen så kødet er dækket hele tiden.





karakterer:
Opskriften er vist 15671 gange,
og udskrevet 439 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu