Marineret vildsvinekølle
Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinekølle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rids kødet i tern, og læg det i et dybt fad.
Bland marinaden sammen af de nævnte ingredienser og hæld den over. Mariner køllen 1½-2 døgn og vend, den af og til. Tag den op af marinaden, og dup den tør med papir fra køkkenrullen. Læg den i bradepanden. Gnid den med groft salt, og brun den ved 250 grader C. alm. ovn i 15-20 minutter. Hæld marinaden ved, og dæmp varmen til 150 grader C. alm. ovn. Lad køllen stege i 3-3½ time. Sauce: Ca. ½ time før stegen er færdig, hældes skyen fra og skummes for fedt. Kog den ind, til der er ca. 3 dl tilbage. Svits det hakkede løg i smørret. Drys mel og hvidløg i. Spæd med bouillon og tomatpuré, og lad saucen koge til der er ca. ½ liter tilbage. Si saucen, og bland den med den siede marinade. Lad saucen koge ved svag varme, til den skal serveres. Spæd evt. med lidt vand. Lad køllen hvile 15-20 minutter, inden den skæres for. |
|
Opskriften er vist 116931 gange,
og udskrevet 5734 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Einar - 2014-03-26 12:54:34 Mon ikke 3-3½ time er for meget? I en parallel opskrift står der 2-2½ time. Frank - 2013-03-19 15:16:30 Per mente du ikke at at marinaden skulle hældes i posen og ikke over posen anonym - 2013-01-29 15:46:09 godaften, jeg hedder kim. og jeg synes 100% godt om det Jesper - 2009-06-18 13:16:20 Jeg har set vildsvinekølle på frost i Føtex og Netto. Vildsvinefilet kan købes i Super best og Irma Cecilie - 2009-04-26 12:52:00 Hvor køber man vildsvin? Per - 2009-04-18 20:43:46 Kødet lægges i en frysepose som igen lægges i et fad, herpå hældes marinaden over. Køllen vendes jævnligt. Benet i køllen vejer i øvrigt ca 400 gram. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne