Røget kalkun med grønt

Røget kalkun med grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 røget kalkun skåret i tynde skiver
 salat
 agurk
 tulipanblomst
 
 Coulis:
 bananløg
 sesamolie (eller anden smagfuld olie)
 balsamicoeddike
 rødvin
 sukker
 
Opskrift:
Læg tynde skiver af røget kalkun - f.eks. bryst - på et fad, sammen med en god bunke salat. skær en skrællet agurk i 3-4 cm lange stykker, som stilles på højkant. Stik en tulipanblomst i midten af agurkestykkerne, og pynt salaten med tulipanblomsterblade og et drys af lilla støvdragere.

Svits bananløgene i olien, tilsæt balsamicoeddike, rødvin og sukker og kog det ind. Lad løgene køle af i den mørke, blanke coulis. læg de afkølede løg på fadet og hæld tilsidst den sorte, sur-søde sovs fra løgene over kødet.





karakterer:
Opskriften er vist 13126 gange,
og udskrevet 133 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu