Blomkaalsrand med kalkunsalat
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Del kålen i buketter.
Kog dem i letsaltet vand ca. 8 min.
Kom grønsagsterningen ved.
Befri de røde peber for stilk og frøstol, og del dem i små stykker. Kog dem under låg i 10 min. Blend peberfrugten med bouillonen til en fin puré. Vrid husblassen op og kom den i den kogende puré. Rør til det er opløst. Smag til. Læg blomkålsbuketter i en randform, hæld puréen over og stil den koldt til næste dag. Snit kalkunkødet i tynde strimler. Den skyllede salat hakkes let. Rør begge dele i A 38 og lad det trække 1 time. Smag til med salt og peber. Servér flute til. |
|
Opskriften er vist 20554 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-06-13 21:09:20 Det må være meningen at blomkålen tages op af vandet når de har kogt de 8 minutter, og at det er dette vand der tilsættes bouillonterning og bruges til at koge peberfrugten i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne