Waldorfsalat med røget kalkun

Waldorfsalat med røget kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - FjerkræSalat

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 skiverrøget kalkun
300 g.bønner
10 cherrrytomater
 grønne salatblade
 persillekviste
 
 Waldorf:
150 g.selleri
2 grønne æbler
1 dl.valnøddekerner
1 dl.creme fraiche
1 dl.mayonnaise
2 tsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl sellerien og skær i små tern. Æbler skæres også i tern. Nødderne hakkes groft. Rør cremefraichen med mayonnaisen og smag til med salt og peber og citronsaft. Vend tern heri og kog bønnerne med lidt salt. Læg alle ingredienserne ud på en stor tallerken og pynt med salatblade og læg den røgede kalkun og top med persillekviste.





karakterer:
Opskriften er vist 11918 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu