Waldorfsalat med røget kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : Red : |
|
|
Skræl sellerien og skær i små tern. Æbler skæres også i tern. Nødderne hakkes groft.
Rør cremefraichen med mayonnaisen og smag til med salt og peber og citronsaft. Vend tern heri og kog bønnerne med lidt salt. Læg alle ingredienserne ud på en stor tallerken og pynt med salatblade og læg den røgede kalkun og top med persillekviste.
|
|
Opskriften er vist 11956 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne