Tandoori kalkunbryst

Tandoori kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :     

Ingredienser:
 Kalkunbryst i passende stykker
 
 Lage:
1 citron
 hvidløgspulver eller hvidløg
5 dl.yoghurt naturel
3 tsk.salt
1 tsk.paprika med top
1 tsk.stødt ingefær med top (ground ginger)
2 tsk.stødt koriander med top (Dhaniya)
0.25 glastandooripasta (3-4 spsk.)
1 spsk.tandoori masala
 
Opskrift:
Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget. Kødet stilles køligt i 8-48 timer. Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn 1-1.5 time ved 150 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 14900 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
deilig!!