Tandoori kalkunbryst
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Oprindelsesland : Indien Indsendt : |
|
|
Kødstykkerne snittes dybt, gnides med citron, drysses med hvidløgspulver og lægges i lagen, som består af de ovenstående ingredienser inklusive resten af citronsaften og hvidløget. Kødet stilles køligt i 8-48 timer.
Kødstykkerne tages op og anbringes i et smurt fad i et lag og steger i ovn 1-1.5 time ved 150 grader.
|
|
Opskriften er vist 14900 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer nanne - 2005-01-01 01:01:01 deilig!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne