Laks med kinesisk ingefærsauce
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind Oprindelsesland : Kina Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med at lave saucen. Hvidløg, ingefær, forårsløg og koriander hakkes fint og kommes i en gryde med olien. Varmes et par minutter over svagt blus. Soyasaucen tilsættes.
Smelt smørret på en pande. Dæmp varmen. Læg laksefilet'erne på panden med skindsiden nedad, læg låg på og steg dem over meget svagt blus i ca. 12 minutter. Server dem med den kinesiske sauce hældt over og kogte ris. |
|
Opskriften er vist 15937 gange,
og udskrevet 359 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne