Laks med kinesisk ingefærsauce

Laks med kinesisk ingefærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet med skind

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 stykkerudskåret laksefilet med skind på godt 200 g. hver
 smør til stegning.
 
 Sauce:
1-2 fedhvidløg
4-5 cm.langt stykke skrællet, frisk ingefær
2 tykkeforårsløg
2-3 spsk.olie
1 spsk.lys sojasauce (ikke mørkebrun)
 En håndfuld friske korianderblade.
 
Opskrift:
Begynd med at lave saucen. Hvidløg, ingefær, forårsløg og koriander hakkes fint og kommes i en gryde med olien. Varmes et par minutter over svagt blus. Soyasaucen tilsættes.

Smelt smørret på en pande. Dæmp varmen. Læg laksefilet'erne på panden med skindsiden nedad, læg låg på og steg dem over meget svagt blus i ca. 12 minutter.

Server dem med den kinesiske sauce hældt over og kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 15934 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu