Ost- og kalkun på toast

Ost- og kalkun på toast, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Sandwich

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 skivertoastbrød
1 spsk.let-mayonnaise
200 g.røget kalkunbryst i tynde skiver
8 udblødte svesker uden sten
4 tykke skiver havarti-ost
2 tynde skiver bacon
2 tsk.tyttebærsyltetøj
 
Opskrift:
Ovnen indstilles på 225°. Brødet ristes og smøres med mayonnaise, og herover lægges skiver af kalkunbryst. Sveskerne halveres, og på hvert brød lægges 4 halve. 1 skive ost lægges på hvert brød, som derefter gratineres i ovnen 5-8 min., til osten begynder at smelte. Baconskiverne skæres over på midten og ristes sprøde på en tør pande. Lægges på køkkenpapir til afdrypning. Toastbrødene anrettes på tallerkner, og på hver lægges 1 stykke bacon og 1/2 tsk tyttebærsyltetøj. Toastene skal serveres varme.





karakterer:
Opskriften er vist 11641 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu