Ost- og kalkun på toast
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Indsendt : |
|
|
Ovnen indstilles på 225°.
Brødet ristes og smøres med mayonnaise, og herover lægges skiver af kalkunbryst. Sveskerne halveres, og på hvert brød lægges 4 halve.
1 skive ost lægges på hvert brød, som derefter gratineres i ovnen 5-8 min., til osten begynder at smelte.
Baconskiverne skæres over på midten og ristes sprøde på en tør pande.
Lægges på køkkenpapir til afdrypning.
Toastbrødene anrettes på tallerkner, og på hver lægges 1 stykke bacon og 1/2 tsk tyttebærsyltetøj.
Toastene skal serveres varme.
|
|
Opskriften er vist 11641 gange,
og udskrevet 165 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne