Smørrebrød med kalkunbryst og tomatcreme
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : Red : |
|
|
Hak soltørrede tomater og cornichoner med en kniv og rør det sammen med kvark og basilukum. Smag til med peber.
Anret kalkunkødet på rugbrødet og top med tomatcremen. Pynt evt. med strimler af soltørrede tomater |
|
Opskriften er vist 20628 gange,
og udskrevet 355 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Laila - 2010-07-10 16:41:38 Tomatcremen giver rigtig god smag til kalkunen. Jeg hakkede den i en løghakker og fik megen ros for netop det stykke mad. Basilikum har jeg i drivhuset - masser! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne