Risotto med kalkynbryst
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Ris Indsendt : Red : |
|
|
Svits løgene i olie og tilsæt karry. De øvrige ingredienser røres i og retten simrer ca. 10 minutter til alt vandet er opsuget. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 11249 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer køkkenhexen - 2011-08-02 19:14:44 sorry, men din opskrift har intet at gøre med risotto. Det er en risbiks, du laver, ikke noget slemt i det, men at kalde det for risotto er en meget grim fejl. Måske skulle du læse nogle flere intelligente kogebøger? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne